VIDEO BNR a schimbat banii arși ai unei persoane cu economii în sobă

VIDEO BNR a schimbat banii arși ai unei persoane cu economii în sobă
Profit.ro
Profit.ro
scris joi, 13:21

Banca Națională a publicat pe Instagram imagini cu mai multe teancuri de bancnote de 100 și 200 de lei, parțial arse, despre care se preciza că erau ținute într-o sobă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

”Bancnotele din imagine au fost păstrate, cu scopul economisirii, în sobă! Posesorii le-au adus la sediul uneia dintre sucursalele BNR pentru a fi schimbate.

FOTO Cititori Profit.ro semnalează că una dintre cele mai mari bănci digitale europene, rivală a Revolut, ar bloca accesul românilor. Mesajul băncii cu reglarea situației după intervenția Profit.ro CITEȘTE ȘI FOTO Cititori Profit.ro semnalează că una dintre cele mai mari bănci digitale europene, rivală a Revolut, ar bloca accesul românilor. Mesajul băncii cu reglarea situației după intervenția Profit.ro

Întrucât în urma verificării bancnotele îndeplineau criteriile pe care vi le-am detaliat într-un videoclip anterior, si anume: prezentau elementele de identificare (seria și numărul).

Chiar dacă erau arse, nu le lipsea mai mult de 40% din suprafață, operațiunea de preschimbare a putut fi realizată, iar contravaloarea lor a fost restituită integral”, a precizat BNR.

VIDEO&FOTO Umbrărescu - anunțat că asfaltează zilnic peste 2 kilometri pe A7: Probabil este un record CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Umbrărescu - anunțat că asfaltează zilnic peste 2 kilometri pe A7: Probabil este un record
viewscnt
Afla mai multe despre
bnr
bani