Bitcoin a crescut miercuri cu peste 6%, la circa 4.000 de dolari pe unitate

Bitcoin a crescut miercuri cu peste 6%, la circa 4.000 de dolari pe unitate
scris 28 nov 2018

Bitcoin a crescut miercuri cu peste 6%, la circa 4.000 de dolari pe unitate, iar prin această evoluție se îndreaptă spre cea mai bună evoluție zilnică înregistrată după luna iulie, recuperând din pierderile masive consemnate în ultima perioadă, transmite Reuters.

Cea mai valoroasă monedă viturală din lume a fost ulterior tranzacționată la 3.970 de dolari pe unitate, pe platforma Bitstamp, după ce s-a depreciat puternic, alături de celelalte monede virtuale, în ultimele două săptămâni, scrie News.ro.

Bitcoin s-a depreciat cu peste 70% în acest an, de la un niel record de aproape 20.000 de dolari atins în decembrie 2017.

ASF ia în calcul reducerea de 3 ori a comisionului pe tranzacții, în contextul constituirii Contrapărții Centrale CITEȘTE ȘI ASF ia în calcul reducerea de 3 ori a comisionului pe tranzacții, în contextul constituirii Contrapărții Centrale

Revenirea ușoară a pieței monedelor virtuale are loc în condițiile în care capitalizarea pieței virtuale a scăzut luni la 122,3 miliarde de dolari, fiind cu 85% sub un maxim de aproape 800 de miliarde de dolari atins la începutul lunii ianuarie.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bitcoin