Bitcoin a scăzut cu 12%, sub nivelul de 9.000 de dolari, pentru prima oară din noiembrie

Bitcoin a scăzut cu 12%, sub nivelul de 9.000 de dolari, pentru prima oară din noiembrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 feb 2018

Bitcoin a scăzut joi cu aproape 12% și a coborât astfel sub nivelul de 9.000 de dolari pe unitate, pentru prima oară după luna noiembrie a anului trecut, relatează MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit datelor site-ului de cercetări și informații CoinDesk, bitcoin a scăzut joi până la 8.970 de dolari pe unitate, scrie News.ro.

Cea mai valoroasă monedă virtuală din lume s-a depreciat cu circa 55% de la un maxim de aproape 20.000 de dolari arins la sfârșitul lunii decembrie.

Elvila ajunge la cota bursei, însă fondatorul Viorel Cataramă spune că firma traversează un moment greu, acuzând creșterea salariilor „din pix” în cascadă și leul ținut tare de BNR CITEȘTE ȘI Elvila ajunge la cota bursei, însă fondatorul Viorel Cataramă spune că firma traversează un moment greu, acuzând creșterea salariilor „din pix” în cascadă și leul ținut tare de BNR

Declinul a avut loc în condițiile atenției tot  mai mari date de autoritățile de reglementare tranzacțiilor cu monede virtuale și a avertismentelor din Coreea de Sud referitoare la posibila interzice a acestor operațiuni. Tranzacțiile cu monede virtuale din Coreea de Sud reprezintă aproximativ 20% din totalul pieței globale.

Între monedele virtuale, bitcoin a fost afectată în mod special, în timp ce moneda aflată pe locul al doilea pe piață, etherum, s-a menținut peste nivelul de 1.000 de dolari în tranzacțiile recente. Cu toate acestea, valoarea totală a monedelor virtuale urmărite de CoinMarket.com este în prezent de circa 450 de miliarde de dolari, jumătate față de valoarea înregistrată la începutul lunii decembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin