Citigroup a ales orașul Frankfurt ca sediu european pentru operațiunile de trading

Citigroup a ales orașul Frankfurt ca sediu european pentru operațiunile de trading
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iul 2017

Citigroup a ales orașul Frankfurt ca sediu european pentru operațiunile de trading, iar planul urmează să fie prezentat board-ului în această săptămână pentru aprobare, potrivit unei persoane apropiate deciziei, citate de Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Decizia de a extinde operațunile deja existente în orașul german va duce la crearea a 150-250 de noi posturi la Frankfurt, a spus persoana, adăugând că rămâne de stabilit dacă acestea vor fi ocupate prin transferarea unor angajați existenți sau prin angajări locale, fiind probabil să fie o combinație, scrie News.ro.

Biroul din Frankfurt al Citigroup, unde banca americană are deja 350 de angajați, va efectua unele dintre activitățile de trading care au loc în prezent la Londra, dar capitala britanică va rămâne sediul central pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a mai spus sursa.

UniCredit, prezentă în România, a finalizat vânzarea unui portofoiliu de credite neperformante de aproape 18 miliarde euro, cea mai mare astfel de tranzacție din Italia CITEȘTE ȘI UniCredit, prezentă în România, a finalizat vânzarea unui portofoiliu de credite neperformante de aproape 18 miliarde euro, cea mai mare astfel de tranzacție din Italia

Citigroup a analizat o astfel de măsură de luni de zile, după ce britanicii au votat anul trecut pentru ieșirea din Uniunea Europeană. Banca a evaluat orașe din Irlanda, Spania, Italia, Germania, Franța și Olanda.

Frankfurt este alegerea naturală pentru multe companii internaționale, datorită ecosistemului financiar format de Deutsche Bank, Banca Centtală Europeană și autoritate pentru servicii financiare BaFin.

viewscnt
Afla mai multe despre
citigroup
frankfurt
trading