Deutsche Bank a informat o instanță americană că nu deține copii ale declarațiilor fiscale ale președintelui Trump

Deutsche Bank a informat o instanță americană că nu deține copii ale declarațiilor fiscale ale președintelui Trump
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 oct 2019

Deutsche Bank a informat o instanță americană, prin intermediul unei scrisori, că nu deține copii ale declarațiilor fiscale ale președintelui Donald Trump, a anunțat joi o curte de apel a Statelor Unite, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Trump a contestat publicarea de către banca germană a documentelor bancare legate de persoana și familia sa, care au fost solicitate prin intermediul a două comisii din Camera Reprezentanților, prin intermediul unor citații, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Leonardo Badea a demisionat din funcția de președinte al ASF CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Leonardo Badea a demisionat din funcția de președinte al ASF

Deutsche Bank a anunțat printr-o scrisoare adresată instanței în luna august că declarațiile financiare legate de Trump și trei dintre copiii săi, care au fost cerute de comisii, includ și declarațiile fiscale. Cu toate acestea, identitățile persoanelor cărora aparțin declarațiile fiscale nu au fost dezvăluite.

Instituțiile de presă, inclusiv Reuters, au cerut curții să desigileze scrisoarea și să dezvăluie cui aparțin declarațiile fiscale. Curtea a respins joi moțiunea.

Cu toate acestea, curtea a arătat că scrisoarea Deutsche Bank a arătat că singurele declarații fiscale aflate în posesia sa, aparținând unor persoane sau entități menționate în citații, nu sunt ale președintelui.

Deutsche Bank a refuzat să comenteze. Un purtător de cuvânt al lui Trump nu a răspuns solicitărilor de comentarii.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank. declaratii fiscale
trump