Deutsche Bank caută soluții pentru a încheia relația cu președinte Donald Trump după alegeri

Deutsche Bank caută soluții pentru a încheia relația cu președinte Donald Trump după alegeri
scris 4 nov 2020

Deutsche Bank caută soluții pentru a încheia relația cu președintele american Donald Trump după alegeri, din cauza publicității negative de care are parte, au declarat trei oficiali bancari, transmite Reuters.

Banca germană a acordat Trump Organization, grup condus în prezent de doi fii ai președintelui american, împrumuturi în valoare de aproximativ 340 de milioane de dolari, care sunt în curs de rambursare, potrivit documentelor transmise de Donald Trump Biroului pentru Etică Guvernamentală, în luna iulie, și a unei surse din cadrul Deutsche Bank, scrie News.ro.

Tendința consumatorilor de a-și îmbunătăți locuințele a majorat profitul grupului Inter IKEA CITEȘTE ȘI Tendința consumatorilor de a-și îmbunătăți locuințele a majorat profitul grupului Inter IKEA

Cele trei împrumuturi, care vor fi scadente în doi ani, sunt în curs de rambursare și garantate personal de către președinte, au spus doi oficiali bancari.

În timpul unor întâlniri care au avut loc în ultimele luni, o comisie a Deutsche Bank care supraveghează riscurile legate de reputație și de altă natură din regiunea Americilor a discutat modalități prin  care poate să scape banca de ultimele legături cu Trump, au declarat două dintre cele trei surse bancare.

Pe parcursul anilor, banca germană i-a împrumutat lui Trump peste 2 miliarde de dolari, a spus unul dintre oficiali.

Una dintre ideile apărute în timpul întâlnirilor a fost vânzarea împrumuturilor pe piața secundară, dar ideea nu a atras susținere pentru că nu a fost clar cine ar dori să cumpere împrumuturile și problemele asociate acestora.

Deutsche Bank a   refuzat să comenteze, iar Trump Organization nu a răspuns solicitărilor de comentarii. Casa Albă a refuzat să comenteze.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank
donald trump