Deutsche Bank nu va mai face afaceri cu Donald Trump

Deutsche Bank nu va mai face afaceri cu Donald Trump
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 ian 2021

Deutsche Bank, cea mai mare bancă din Germania, nu va mai face afaceri cu Donald Trump și nici cu companiile acestuia, în viitor, în urma atacului violent al susținătorilor președintelui american împotriva Capitoliului, potrivit publicației New York Times, citată de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, ucb
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

În noiembrie era anunțat că Deutsche Bank caută soluții pentru a încheia relația cu președintele american Donald Trump după alegeri, din cauza publicității negative de care are parte.

Banca Deutsche Bank este cel mai mare creditor al lui Trump, cu împrumuturi de circa 340 de milioane de dolari către Trump Organization, grupul președintelui care este condus în prezent de cei doi fii ai săi, scrie News.ro.

New York Times a citat o persoană care cunoaște opinia Deutsche Bank în această privință.

Druid, dezvoltator de chatboți înființat în 2018 de Liviu Drăgan, a atras o finanțare de 2,5 milioane de dolari CITEȘTE ȘI Druid, dezvoltator de chatboți înființat în 2018 de Liviu Drăgan, a atras o finanțare de 2,5 milioane de dolari

Un purtător de cuvânt al Deutsche Bank a refuzat să comenteze, marți.

Trump Organization nu a răspuns imediat unui email care îi solicita informații în afara programului normal de lucru, în timp ce biroul de presă al Casei Albe nu a răspuns la telefon.

Christiana Riley, șefa operațiunilor Deutsche Bank în Statele Unite, a condamnat violențele de săptămâna trecută, într-o postare pe rețeaua de socializare LinkedIn.

”Suntem mândri de Constituția noastră și suntem alături de cei care vor să o susțină, pentru a se asigura că voința poporului este respectată și că are loc o tranziție pașnică a puterii”, a scris aceasta.

Reuters a relatat în noiembrie că Deutsche Bank caută modalități prin care să pună capăt relației cu Trump după alegerile din SUA, din cauza publicității negative legată de afacerile cu acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank
donald trump