Dolarul a coborât la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni după eșecul reformei de asigurări medicale în SUA

Dolarul a coborât la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni după eșecul reformei de asigurări medicale în SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iul 2017

Dolarul a revenit marți la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni, după eșecul proiectului de reformă a legii asigurărilor medicale al președintelui american Donald Trump, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acțiunile europene scad din cauza rezultatelor trimestriale raportate de companii precum Ericsson, în timp ce aurul a urcat la maximul ultimelor două săptămâni, scrie News.ro.

Dolarul a pierdut teren față de majoritatea valutelor incluse într-un indice Bloomberg format din 10 monede importante, ca urmare a semnelor că proiectul de reformă în sănătate este mort în actuala formă, din cauza opoziției exprimare de mai mulți senatori republicani.

Lira sterlină a contrazis tendința generală, scăzând față de dolar din cauza încetinirii neașteptate a inflației în iunie.

Telekom România l-a desemnat pe fostul ministru al Comunicațiilor Karoly Borbely în funcția de director public affairs CITEȘTE ȘI Telekom România l-a desemnat pe fostul ministru al Comunicațiilor Karoly Borbely în funcția de director public affairs

Indicele Stoxx Europe 600 este în declin cu 0,6%, în urma datelor nefavorabile raportate de producătorul de echipamente de rețele Ericsson, care a trecut pe pierdere în trimestrul al doilea.

Indicele Bloomberg al dolarului spot a scăzut cu 0,5%, la cel mai redus nivel atins din 8  septembrie. Euro s-a apreciat cu 0,7%, la 1,1554 dolari pe unitate.

Lira s-a depreciat cu 0,1%, la 1,3047 dolari pe unitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
dolar
asigurari medicale