Guvernul italian vrea înăsprirea reglementărilor fiscale pentru pierderile din împrumuturi înregistrate de bănci

Guvernul italian vrea înăsprirea reglementărilor fiscale pentru pierderile din împrumuturi înregistrate de bănci
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 oct 2019

Italia ia în considerare din 2020 reducerea valorii pierderilor din împrumuturi pe care o bancă le poate deduce din veniturile sale impozabile, în dorința de a găsi metode de finanțare a bugetului expansionist pe anul viitor, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Roma nu reușește să găsească resurse de 23 de miliarde de euro pentru a evita majorarea TVA de la 1 ianuarie, o decizie care ar afecta cererea internă deja slabă, scrie Agerpres.

ANALIZĂ PROFIT TV Columbus Day, de doi lei (lire) speranțe pentru un acord Brexit și liniștea de la București CITEȘTE ȘI ANALIZĂ PROFIT TV Columbus Day, de doi lei (lire) speranțe pentru un acord Brexit și liniștea de la București

Guvernul ar putea obține bani din înăsprirea reglementărilor fiscale privind deprecierea creditelor neperformante, care încă afectează bilanțurile băncilor italiene, susțin sursele.

viewscnt
Afla mai multe despre
banci
italia
pierderi
imprumuturi