Guvernul italian vrea înăsprirea reglementărilor fiscale pentru pierderile din împrumuturi înregistrate de bănci

Guvernul italian vrea înăsprirea reglementărilor fiscale pentru pierderile din împrumuturi înregistrate de bănci
scris 15 oct 2019

Italia ia în considerare din 2020 reducerea valorii pierderilor din împrumuturi pe care o bancă le poate deduce din veniturile sale impozabile, în dorința de a găsi metode de finanțare a bugetului expansionist pe anul viitor, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Roma nu reușește să găsească resurse de 23 de miliarde de euro pentru a evita majorarea TVA de la 1 ianuarie, o decizie care ar afecta cererea internă deja slabă, scrie Agerpres.

ANALIZĂ PROFIT TV Columbus Day, de doi lei (lire) speranțe pentru un acord Brexit și liniștea de la București CITEȘTE ȘI ANALIZĂ PROFIT TV Columbus Day, de doi lei (lire) speranțe pentru un acord Brexit și liniștea de la București

Guvernul ar putea obține bani din înăsprirea reglementărilor fiscale privind deprecierea creditelor neperformante, care încă afectează bilanțurile băncilor italiene, susțin sursele.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
banci
italia
pierderi
imprumuturi