Indicele Robor la 3 luni a stagnat la 2,13%, pentru a doua zi consecutiv

Indicele Robor la 3 luni a stagnat la 2,13%, pentru a doua zi consecutiv
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 apr 2018

Indicele Robor la 3 luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a stagnat la 2,13%, pentru a doua zi consecutiv, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Națională a României (BNR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Robor la 3 luni este indicatorul principal în funcție de care se calculează dobânzile variabile la creditele în lei, scrie News.ro.

Luni, indicele a crescut la 2,13%, cel mai mare nivel din 14 decembrie 2017, când a fost tot 2,13%. Marți, indicele a stagnat.

Teodorovici consolează cinic administratorii pensiilor private. Contribuțiile la Pilonul II vor fi mai mici, dar vor putea fi plasate în mai multe tipuri de investiții CITEȘTE ȘI Teodorovici consolează cinic administratorii pensiilor private. Contribuțiile la Pilonul II vor fi mai mici, dar vor putea fi plasate în mai multe tipuri de investiții

Totodată, indicele Robor la 6 luni a stagnat miercuri la 2,46%, pentru a doua zi consecutiv. Luni, acesta a crescut la 2,46%, cel mai mare nivel din 30 octombrie 2014, când a atins același prag, de 2,46%. 

Banca Națională a României (BNR) a decis, miercuri 4 aprilie, menținerea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 2,25% pe an.

viewscnt
Afla mai multe despre
robor
bnr