Indicele Robor la șase luni, cel mai scăzut nivel din ultima jumătate de an

Indicele Robor la șase luni, cel mai scăzut nivel din ultima jumătate de an
scris 12 dec 2018

Indicele Robor la trei luni, în funcție de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a stagnat la 3,04%, pentru a doua zi consecutiv, dar indicele Robor la șase luni a coborât la 3,34%, cel mai scăzut nivel din ultimele șase luni, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Națională a României (BNR).

Robor la trei luni este indicatorul principal în funcție de care se calculează dobânzile variabile la creditele în lei, scrie News.ro.

Superfood Company, afaceri în creștere pe piața produselor de îngrijire pentru copiii mici CITEȘTE ȘI Superfood Company, afaceri în creștere pe piața produselor de îngrijire pentru copiii mici

Marți, indicele a stagnat la 3,04%. Miercuri, acesta a stagnat, din nou, la acest prag.

Totodată, indicele Robor la șase luni a coborât, miercuri, la 3,34%, cel mai scăzut nivel din 3 iulie, când a fost 3,32%.

Marți, acest indice a scăzut de la 3,36% la 3,35%.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
robor
bnr