ING Bank lansează Business Credit Card, produs pentru Microîntreprinderi și IMM-uri, cu o limită de până la 35.000 lei

ING Bank lansează Business Credit Card, produs pentru Microîntreprinderi și IMM-uri, cu o limită de până la 35.000 lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 nov 2017

ING Bank anunță lansarea primului său Business Credit Card, produs pentru microîntreprinderi și IMM-uri, cu o limită de până la 35.000 lei, pus la dispoziție fără documente financiare suplimentare, ce poate fi emis pe loc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Produsul este disponibil și pentru clienții noi ING, începând cu a doua zi de la formularea cererii, cu o limită de până la 25.000 lei.

STUDIU Românii cu profesii în domeniile medical și comercial au cele mai mari riscuri de a avea întârzieri la plata datoriilor CITEȘTE ȘI STUDIU Românii cu profesii în domeniile medical și comercial au cele mai mari riscuri de a avea întârzieri la plata datoriilor

Costul anual de administrare al acestui tip de card este de 75 de lei, dar nu există costuri de emitere a cardului și de acordare a creditului. 

ING România a obținut venituri de 1,059 miliarde de lei în primele nouă luni ale anului, în creștere cu 22% față de perioada similară din 2016. Avansul a fost generat în principal de creșterea numărului de clienți și a volumelor de credite pe toate liniile de business.

ING a terminat luna septembrie cu mai mult de 750.000 de utilizatori activi în Home’ Bank.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank
business credit card