ING Bank lansează o nouă opțiune pentru clienții cu carduri de credit

ING Bank lansează o nouă opțiune pentru clienții cu carduri de credit
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 sep 2020

Începând din septembrie 2020, clienții ING Bank România care au credit card și telefoane cu Android vor putea să își creeze un card de credit virtual și să plătească cu telefonul la POS folosind linia de credit existentă.

Urmărește-ne și pe Google News

Noua opțiune - ING Pay Credit - nu necesită o aplicație separată, ci poate fi activată în Home'Bank. Astfel, ea se deschide printr-un proces similar cu ING Pay aferent contului curent. Totodată, clienții ING Bank pot alege tipul de card preferat atunci când plătesc cu telefonul  – de debit sau de credit.

Câștigul salarial mediu lunar net a crecut cu 13% anul trecut CITEȘTE ȘI Câștigul salarial mediu lunar net a crecut cu 13% anul trecut

Un client ING Bank poate avea în total patru carduri virtuale ING Pay, câte două pe fiecare telefon setat ca dispozitiv de încredere (unul pentru contul curent și unul pentru cardul de credit). Dacă există pe același dispozitiv un card virtual ING Pay Debit și și altul ING Pay Credit, pentru efectuarea plății, clientul va alege cardul preferat pentru plata din Home'Bank din meniul Servicii sau accesând cardul ING Pay din Produse - Cardurile mele - Alege card preferat.

"Noua opțiune ING Pay Credit îi ajută pe clienți să își simplifice și să își eficientizeze experiența de shopping. 16% din toate tranzacțiile efectuate cu carduri emise de către ING sunt realizate prin ING Pay, reprezentând cea mai mare rată de adopție la nivel european. Era firesc deci să le punem la dispoziție opțiunea unui card de credit virtual. Pentru clienții ING bankingul se întâmplă preponderent în mediul digital, 94% din traficul din aplicație venind de pe telefonul mobil. Vedem o preferință în creștere a clienților de a folosi opțiunile digitale pentru serviciile și produsele ING, în special de de trece către carduri virtuale în detrimentul celor din plastic. Este o tendință firească și ne așteptăm să se accelereze în anul următor", a declarat Alina Iacomi, Head of Digital Channels ING Bank România.

Printre avantajele unui card de credit la ING se numără planul de rate egale (până la 24 la parteneri), fără dobândă, primirea pe loc, achiziții cu numeroase reduceri de la magazinele preferate, folosirea oriunde în lume (mai puțin în țările cu avertizare de călătorie), trei rate cu 0% dobândă la cumpărături de peste 500 de lei făcute la alți comercianți decât partenerii băncii și o perioadă de grație de 45 de zile, în care se pot rambursa cumpărăturile la comercianți sau ratele scadente. În plus, se plătesc doar emiterea cardului de credit - 35 de lei - și administrarea lui anuală - tot 35 de lei.

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 34 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări.

Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți – companii mari și mici, instituții financiare, mici antreprenori și persoane fizice.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank
carduri de credit
card de credit virtual
ing pay credit