ING reduce programul agențiilor

ING reduce programul agențiilor
scris 25 mar 2020

Programul office-urilor ING se modifică, începând de miercuri, astfel că acestea vor funcționa între orele 9:00 la 15:00, de luni până vineri, a anunțat banca.

Totodată, zona Self'Bank poate fi accesată în continuare oricând,

Cîțu: Ratele firmelor și populației vor putea fi amânate pe o perioadă de până la 9 luni, termenul este încă în discuție. Ratele vor fi amânate la cerere, fără discriminări CITEȘTE ȘI Cîțu: Ratele firmelor și populației vor putea fi amânate pe o perioadă de până la 9 luni, termenul este încă în discuție. Ratele vor fi amânate la cerere, fără discriminări

Pe fondul epidemiei de coronavirus, ING Bank a anunțat recent că clienții persoane fizice că pot suspenda ratele pentru o perioadă de până la 2 luni, în timp ce firmele care au facilități de finanțare care expiră în următoarea perioadă vor beneficia de extinderea lor cu încă 3 luni. Măsurile sunt luate pe fondul epidemiei de coronavirus.

Banca a mai anunțat că va amâna cu 3 luni majorarea comisionului pentru încasările prin POS aplicabil clienților micro și IMM.

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară olandeză care oferă servicii bancare și de management al activelor pentru clienți individuali, companii și instituții din peste 40 de țări din Europa, America de Nord, America Latină, Asia și Australia. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ing
coronavirus