LeasePlan România a deschis un outlet prin care vrea să vândă 500 de autovehicule rulate în acest an

LeasePlan România a deschis un outlet prin care vrea să vândă 500 de autovehicule rulate în acest an
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 ian 2017

LeasePlan România, liderul pieței locale de leasing operațional, a deschis un centru de tip outlet în zona Pipera, prin care vrea să vândă în acest an circa 500 de autovehicule rulate către firme și persoane fizice, au anunțat joi reprezentanții companiei. Investiția în deschiderea centrului s-a ridicat la 50.000 euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Centru din Pipera a fost deschis anul trecut după Crăciun, iar până în prezent 15 autovehicule au fost vândute, din care 14 au fost plătite prin bani cash, scrie News.ro.

Anul trecut, LeasePlan România a înregistrat o cifră de afaceri de 42,2 milioane de euro, rezultat similar cu cel obținut în 2015.

În 2016, flota în administrare s-a majorat la peste 11.300 de autovehicule, ducând valoarea portofoliului la 100 milioane euro. Peste 80% din flota totală se află în regim “full service”, restul reprezentând servicii de administrare flotă.

Pentru acest an, LeasePlan România se așteaptă să treacă de pragul 12.000 de unități în administrate și să vândă 500 de autovehicule prin intermediul noului centru.

Autovehiculele vândute în outlet sunt din flota personală, astfel încât compania va putea oferi cliențiilor un istoric complet al produsului cumpărat.

Fiscul ridică semnificativ pragurile sub care datoriile companiilor, PFA și persoanelor fizice nu mai pot fi prezentate public pe site CITEȘTE ȘI Fiscul ridică semnificativ pragurile sub care datoriile companiilor, PFA și persoanelor fizice nu mai pot fi prezentate public pe site

“Ne diferențiem în comerțul cu autovehicule rulate prin transparență, chiar dacă, uneori, acest fapt presupune sublinierea unor mici imperfecțiuni estetice ale autovehiculului. Prin istoricul tuturor intervențiilor în service și al kilometrajului real, clienții au o imagine corectă asupra a ceea ce cumpără”, a afirmat  directorul general al LeasePlan România, Bogdan Apahidean.

Cea mai ieftină mașină rulată scoasă la vânzare LeasePlan România este un Ford Fiesta, care are un preț de 6.000 de euro cu TVA inclus, iar cea mai scumpă mașină este un BMW X5, la un preț de 43.000 de euro.

La finalul anului 2016, firma a lansat produsul FlexiPlan, pentru a răspunde nevoii clienților care au activități cu variații sezoniere, proiecte limitate în timp, angajați temporari sau inițiative noi, cu un viitor dificil de estimat.

Prin FlexiPlan, clienții pot returna autovehiculul oricând după prima lună, fără taxe de returnare anticipată, iar chiria lunară este situată, ca valoare, între o rată de leasing operațional și oferta pentru aceeași clasă pe piața de rent-a-car.

Piața de leasing operațional a încheiat anul 2016 cu peste 60.000 de mașini în administrare, în creștere cu 8% față de finalul lui 2015, potrivit datelor Asociației Societăților de Leasing Operațional (ASLO).

Principalii jucători din piața de leasing operațional sunt LeasePlan România, Arval Service Lease România, ALD Automotive, Porsche Mobility și BCR Fleet Management.

LeasePlan România este activă pe piața românească din 2007 și este o filială a companiei olandeze LeasePlan.

viewscnt
Afla mai multe despre
leaseplan
autovehicule rulate