Libra Internet Bank se apropie de 10 miliarde lei active

Libra Internet Bank se apropie de 10 miliarde lei active

Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank

Profit.ro
Profit.ro
scris 29 apr 2022

În 2021, Libra Internet Bank a continuat să fie un finanțator important al economiei românești, cu aproape 4 miliarde lei credite noi acordate pe parcursul anului. Totodată, banca și-a extins cu o treime baza de clienți și a înregistrat o valoare a activelor de 9,59 miliarde lei, în creștere cu 31% față de anul precedent (7,32 miliarde lei).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Ne pricepem foarte bine să identificăm soluțiile potrivite pentru clienții din domeniile în care suntem specializați, ceea ce contribuie decisiv la evoluția băncii”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Profit trimestrial record al OMV Petrom, care a profitat de explozia prețurilor CITEȘTE ȘI Profit trimestrial record al OMV Petrom, care a profitat de explozia prețurilor

Pe fondul unei strategii de nișă echilibrate și responsabile, Libra Internet Bank a înregistrat, în 2021, un profit net de 181,14 milioane lei și un sold al creditelor nete de 5,44 miliarde lei, cu peste 17% mai mult decât în 2020 (4,63 miliarde lei). În același timp, soldul surselor atrase de bancă a fost de 7,78 miliarde lei, cu peste 21% mai mult față de anul precedent (6,41 miliarde lei), iar rata creditelor neperformante (credite neperformante/credite) s-a situat în jurul valorii de 1,9%.

Libra Internet Bank este membră a grupului american de investiții New Century Holdings.

viewscnt
Afla mai multe despre
libra internet bank
active