Patria Credit lansează un program de franciză pentru a-și extinde rețeaua teritorială

Patria Credit lansează un program de franciză pentru a-și extinde rețeaua teritorială
scris 12 dec 2017

Patria Credit, unul dintre cei mai mari jucători specializați în finanțarea agricultorilor și a microîntreprinderilor, va lansa anul viitor un program de franciză pentru a-și extinde rețeaua teritorială.

Proiectul Patria Credit are ca scop principal extinderea bazei de clienți din în zonele rurale.

”Acest proiect este lansat într-o perioadă în care care business-ul Patria Credit este în creștere și dezvoltare. Profilul companiei noastre este unul puternic antreprenorial. Astfel, ideea francizei a venit ca un pas natural, căutând parteneri alături de care, pe de-o parte, să creștem mai departe împreună într-un sistem reciproc avantajos (francizatul obține practic cotă parte din veniturile francizei), iar pe de altă parte să contribuim împreună la dezvoltarea economică a comunităților mici și foarte mici, oferind sprijin zonelor defavorizate din punct de vedere al serviciilor și ajutorului financiar. În ianuarie 2018 lansăm faza pilot și suntem deja deschiși să primim solicitări și să recrutăm francizați din zonele Mehedinți și Buzău” a declarat Raluca Andreica, Director General Patria Credit.

LISTA Dacia, ciocolata ROM și pufuleții Gusto sunt cele mai vizibile mărci românești în străinătate. Ce alte produse recomandă prietenilor românii plecați în străinătate CITEȘTE ȘI LISTA Dacia, ciocolata ROM și pufuleții Gusto sunt cele mai vizibile mărci românești în străinătate. Ce alte produse recomandă prietenilor românii plecați în străinătate

O franciză Patria Credit presupune o investiție inițială netă de aproximativ 5.500 de euro, la care se adaugă o redevență de marketing lunară de 100 euro/lună.

Patria Credit este o instituție financiară nebancară (IFN) specializată în finanțarea agricultorilor și a microîntreprinderilor, în special din mediul rural. Patria Credit este membră a Grupul Patria Bank, grup deținut de Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW), BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

Grupul Patria Bank include Patria Bank, Patria Credit IFN, SAI Carpatica Asset Management și Patria Asset Management

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
patria credit
franciza