Acționarii Impact aprobă realizarea de emisiuni de obligațiuni în valoare de 25 milioane euro și un program de răscumpărări

Acționarii Impact aprobă realizarea de emisiuni de obligațiuni în valoare de 25 milioane euro și un program de răscumpărări
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 15 iun 2017

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor la Impact Developer & Contractor a aprobat realizarea unor emisiuni de obligațiuni în valoare totală de până la 25 milioane euro. De asemenea, societatea intenționează să inițieze un program de răscumpărări pentru titluri reprezentând până la 2,52% din capitalul social.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acționarii Impact Developer & Contractor (IMP) au aprobat astăzi în Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor, finanțarea prin emisiuni de obligațiuni în valoare însumată de până la 25 milioane euro și cu scadența până la 7 ani. Decizia a fost luată cu voturi reprezentând 62% din capitalul social și echivalentul a 100% din acționarii prezenți la Adunare.

Cu același număr de voturi a fost aprobat și un program de răscumpărare a unui număr de maximum 7 milioane acțiuni proprii, reprezentând 2,52% din capitalul social, parțial pentru alocarea către angajați, directori și administratori și parțial în vederea anulării lor și a reducerii corespunzătoare a capitalului social al societății.

Titlurile proprii ar urma să fie cumpărate la un preț de minimum 0,6 lei/acțiune și maximum fie 1,5 lei/acțiune, fie egal cu cel mai ridicat preț al unei tranzacții independente. Valoarea agregată a programului de răscumpărare este de până la 10,50 milioane lei. Impact, companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporție de 49,48%, este listată la cota BVB, iar prețul de închidere al sesiunii de ieri, de 0,7500 lei/acțiune, conferă acestei societăți o capitalizare de piață de 208,40 milioane lei (45,43 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
impact
bvb
bursa
obligatiuni