Afaceri și profit peste așteptări pentru Boromir Prod Buzău în 2017

Afaceri și profit peste așteptări pentru Boromir Prod Buzău în 2017
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 15 feb 2018

Afacerile și profitul companiei de morărit și panificație Boromir Prod Buzău, controlată de omul de afaceri Constantin Boromitz, au crescut peste estimări în 2017. Câștigul net s-a majorat cu circa o pătrime față de anul precedent, în condițiile în care vânzările au fost mai mult decât duble.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Boromir Prod (SPCU), parte din grupul Boromir al omului de afaceri vâlcean, a raportat o cifră de afaceri de 81,588 milioane de lei în 2017, în creștere cu 24,6% raportat la anul anterior și cu aproape 4% mai mari decât propriile estimări.

Profitul net s-a majorat de 2,5 ori, de la 2,166 milioane de lei în 2016 la 5,427 milioane de lei. Boromir Prod preconiza un câștig de 3,3 milioane de lei pentru anul trecut.

Purcari Wineries intră pe piață la un preț cu aproape 4% peste prețul ofertei publice de listare CITEȘTE ȘI Purcari Wineries intră pe piață la un preț cu aproape 4% peste prețul ofertei publice de listare

Acțiunile companiei nu s-au tranzacționat pe bursă astăzi până în jurul prânzului, astfel că prețul de referință rămâne cel din 9 februarie, când titlurile au stagnat la 0.3640 lei pe unitate. La această cotație, Boromir Prod este evaluată la circa 84,84 milioane de lei.

Boromir Ind, deținătorul participației majoritare la Boromir Prod, derulează, până pe 20 martie, o ofertă publică ce vizează achiziția unui pachet de 13,25 milioane titluri ale fabricantului de produse de panificație, la prețul 0,3700 lei/acțiune. Boromir Ind controlează 94,31% din acțiunile Boromir Prod și vrea să își ridice participația la 100%.

viewscnt
Afla mai multe despre
boromir prod buzau
boromir
vanzari
panificatie
rezultate