BRD distribuie un dividend cu randament mai mic de 0,5%

BRD distribuie un dividend cu randament mai mic de 0,5%
scris 22 apr 2021

Din câștigul net aferent anului 2020, BRD Groupe Société Générale (BRD) va distribui un dividend brut de 0,0749 lei/acțiune.

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la BRD Groupe Société Générale (BRD) a aprobat propunerea Consiliului de Administrație de repartizare a profitului net pe anul trecut.

Astfel, societatea avansează un dividend brut de 0,0749 lei/acțiune care, calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de închidere de 15,50 lei/acțiune a titlurilor instituției de credit conferă acționarilor un randament net de 0,46%.

Privații au blocat majorarea capitalului Conpet cu 55 de hectare de teren ale statului, ca să nu scoată 45 milioane lei din buzunare pentru a-și conserva cotele de deținere CITEȘTE ȘI Privații au blocat majorarea capitalului Conpet cu 55 de hectare de teren ale statului, ca să nu scoată 45 milioane lei din buzunare pentru a-și conserva cotele de deținere

Sunt bani care ar putea veni greu. Propunerea este pentru o dată a plății de 4 iunie, însă alternativ figurează și data plății amânate de 29 noiembrie. În urmă cu un an, BRD a surprins neplăcut piața când, urmând recomandările Băncii Centrale Europene și Băncii Naționale a României, a revenit în primăvară asupra propunerii inițiale pentru distribuirea unui dividend cu randament substanțial.

Pe ordinea de zi mai este inclus și un vot pentru desemnarea societății Ernst & Young Assurance Services ca auditor al băncii.

viewscnt
Afla mai multe despre
brd
bvb
bursa
dividende