Bursele europene au închis în scădere

Bursele europene au închis în scădere
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2022

Bursele europene au închis miercuri în scădere, în urma celei mai recente runde de discuții dintre Rusia și Ucraina, menite să găsească o soluție la conflictul armat, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Indicele paneuropean Stoxx 600 a închis în declin cu 0,7%, componenta acțiunilor din sectorul vânzărilor cu amănuntul scăzând cel mai mult, cu 2,7%, în ​​timp ce acțiunile din sectorul petrolului și gazelor au câștigat 3%, scrie News.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri

Acțiunile companiei italiane Telecom Italia au crescut cu peste 7% pe fondul speculațiilor cu privire la o ofertă de preluare a diviziei sale de servicii pentru întreprinderi.

Indicele german DAX a coborât cu 1,45%, CAC 40 al bursei din Paris cu 0,74%, dar FTSE 100 al bursei din Londra a urcat cu 0,55%.

viewscnt
Afla mai multe despre
bursa
actiuni