Consiliul de Administrație al BVB – avizat de supraveghetorul pieței

Consiliul de Administrație al BVB – avizat de supraveghetorul pieței

Sursa foto: BVB

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 12 feb 2024

ASF a autorizat board-ul Bursei în componența votată de acționari în noiembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bursa de Valori București are un nou Consiliu de Administrație. Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a dat aviz favorabil pentru board în componența formată din Cristian Pascu, Daniela Secară, Șerban Marin, Loredana Chițu, Remus Vulpescu, Cosmin Pană, Octavian Molnar și Claudia Ionescu și Radu Hanga, ultimul votat în calitate de președinte.

EXCLUSIV MFP se opune vânzării participațiilor mari încă deținute de Fondul Proprietatea, inclusiv pachetul Engie, și răscumpărării de acțiuni proprii. Boloș: “Vom vota împotrivă în AGEA” CITEȘTE ȘI EXCLUSIV MFP se opune vânzării participațiilor mari încă deținute de Fondul Proprietatea, inclusiv pachetul Engie, și răscumpărării de acțiuni proprii. Boloș: “Vom vota împotrivă în AGEA”

Este structura aprobată de Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la finalul lunii noiembrie și aceasta are un mandat de 4 ani. Boardul va superviza o activitate a conducerii executive, în prezent asigurată de directorul general Arian Tănase pentru diverse proiecte ale pieței de capital incluzând lărgirea bazei de emitenți și introducerea unei piețe lichide a derivatelor care ar urma să devinî funcțională odată cu operaționalizarea Contrapărții Centrale.

viewscnt
Afla mai multe despre
bvb
bursa
asf
radu hanga
adrian tanase