Cel mai mare contract din istoria grupului Bittnet

Cel mai mare contract din istoria grupului Bittnet
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 1 feb 2024

Bittnet Systems, care la finalul anului trecut a atras o finanțare de 10 milioane lei, prin plasarea de obligațiuni, va obține bani pe segmentul Cloud și Infrastructură, printr-un contract cu un un mujnicipiu reședință de județ.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Dendrio Solutions, parte din pilonul Cloud& Infrastructure al Bittnet Sytems (BNET), a semnat un contract cu o valoare de 66,9 milioane lei cu o autoritate publică locală, acesta reprezentând contravaloarea unor prestații pentru următorii 2 ani.

Proiectul presupune atât livrarea infrastructurii informatice împreună cu serviciile de instalare, configurare, testare și punere în funcțiune cât și instalarea soluției de monitorizare. Acordul, care este cel mai mare din istoria grupului Bittnet, a fost semnat cu un municipiu reședință de județ.

GRAFICE Fondurile de investiții deschise au reușit să inverseze trendul declanșat la debutul conflictului din Ucraina. Creștere semnificativă a interesului românilor pentru investițiile indirecte în acțiuni CITEȘTE ȘI GRAFICE Fondurile de investiții deschise au reușit să inverseze trendul declanșat la debutul conflictului din Ucraina. Creștere semnificativă a interesului românilor pentru investițiile indirecte în acțiuni

Este al 2-lea contract cu statul semnat în secvență scurtă. la jumătatea lunii trecute, Bittnet notifica piața că Dendrio împreună cu alte 2 companii cu care este în asociere, iar valoarea acestuia este de 253 milioane lei, din care componenta de livrări a Dendrio este de aproximativ 63 milioane lei.

Obiectul contractului îl reprezintă furnizarea de echipamente de rețele informatice (switchuri) și servicii de instruire aferente funcționării acestora. Perioada de derulare a contractului este de 36 luni de la semnare (până în ianuarie 2027).

Titlurile Bittnet Systems au fost listate pe piața AeRo a BVB în primăvara anului 2015, primul exercițiu al unei companii din IT, și ulterior au ajuns la cota pieței reglementate și inclusiv în indicii de piețe de fontieră ai agenției de evaluare financiară FTSE Russell. Compania, în care fondatorii Mihai și Cristian Logofătu și-au diluat treptat participația, are la ultimul preț de la BVB, de 0,2780 lei/acțiune, o capitalizare bursieră de 176,30 milioane lei (35,43 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
bittnet systems
bvb
bursa
mihai logofatu
dendrio