Declinul continuă pe Wall Street

Declinul continuă pe Wall Street

Foto dreamstime.com

Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 13 iul 2022
Indicii bursieri americani au scăzut din nou marți, investitorii fiind îngrijorați de o încetinire a creșterii economice ca urmare a majorărilor agresive ale ratelor dobânzilor în întreaga lume pentru a reduce inflația.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Investitorii au tranzacționat acțiuni ONE în valoare totală de 362 milioane lei în primul an de la listarea One United Properties CITEȘTE ȘI Investitorii au tranzacționat acțiuni ONE în valoare totală de 362 milioane lei în primul an de la listarea One United Properties

Investitorii așteaptă astăzi publicara datelor privind inflația și anticipează că prețurile de consum din SUA au crescut cu 8,8% față de iunie 2021, marcând un nou maxim al ultimelor patru decenii și adăugând și mai multă presiune asupra Rezervei Federale (Fed) a SUA de a acționa în privința scumpirilor.

S&P 500 a încheiat ședința în scădere cu 0,92%, iar Nasdaq Composite a pierdut 0,95%. Dow Jones a avut un declin de 0,62%.
viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
s&p 500
nasdaq
dow jones
dow
indici sua
fed