Dividend cu randament de 7% de la Conpet. Câți bani iau fondatorii Dedeman

Dividend cu randament de 7% de la Conpet. Câți bani iau fondatorii Dedeman
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 26 apr 2024

Transportatorul național de țiței prin conducte, Conpet, va acorda dividende de peste 10 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Conpet Ploiești (COTE) a aprobat propunerea Consiliului de Administrație pentru distribuirea, cu data plății 17 iunie, a unor dividende în valoare de 57,89 lei.

CONFIRMARE Nouă mișcare importantă de listare, după Hidroelectrica. Premier Energy confirmă Profit.ro și vine la bursă CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Nouă mișcare importantă de listare, după Hidroelectrica. Premier Energy confirmă Profit.ro și vine la bursă

Din acestea, suma de 33,98 milioane lei ar urma să plece către bugetul de stat în contul participației de 58,72% a statului deținută prin Ministerul Energiei. De asemenea, Pavăl Holding, vehiculul de investiții prin care fondatorii retailerului Dedeman își realizează investițiile de portofoliu, ar urma să beneficieze de suma de 4,29 milioane lei, în contul deținerii de 7,41% din titluri conturată în anul 2020.

EXCLUSIV Pompierii, polițiștii și jandarmii nu au venit la Fondul lansat de Viorel Cataramă. Omul de afaceri retrage compania de administrare din piața de capital CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Pompierii, polițiștii și jandarmii nu au venit la Fondul lansat de Viorel Cataramă. Omul de afaceri retrage compania de administrare din piața de capital

Valoarea dividendului brut este de 6,786409948 lei/acțiune și acesta, raportat la ultimul preț de închidere de la Bursa de Valori București, de 87,40 de lei/acțiune și calculat la nivel net, va oferi acționarilor un randament de 7,14%.

viewscnt
Afla mai multe despre
conpet
bvb
bursa
dividende
ministerul energiei