După vânzarea de obligațiuni din februarie, Impact Developer & Contractor contractează un credit de la First Bank

După vânzarea de obligațiuni din februarie, Impact Developer & Contractor contractează un credit de la First Bank

Sursa foto: Chernetskaya | Dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 24 apr 2024

Impact Developer & Contractor - care s-a finanțat cu dobândă de 9% pe piața obligatară de la BVB - accesează finanțare și pe piața bancară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Compania Impact Developer & Contractor (IMP) a semnat cu First Bank un contract de credit în valoare de 4 milioane euro, având termen de 36 de luni.

Dezvoltatorul cartierelor Greenfield și Luxuria Residence a listat la începutul acestei luni o emisiune de opbligațiuni corporative de 3,00 milioane euro cu maturitate în 2027 (IMP27E), pe care a reușit să o plaseze în luna februarie, în condiții de suprasubscriere confortabilă. Pentru cele 30.000 de obligațiuni nominative denominate în euro și cu o valoare nominală de 100 de euro au fost exprimate atunci opțiuni de cumpărare în echivalent 7,62 milioane euro, cuponul dobânzii, plătibil semestrial, la care s-a închis operațiunea de piață fiind de 9,00% pe an.

EXCLUSIV Pompierii, polițiștii și jandarmii nu au venit la Fondul lansat de Viorel Cataramă. Omul de afaceri retrage compania de administrare din piața de capital CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Pompierii, polițiștii și jandarmii nu au venit la Fondul lansat de Viorel Cataramă. Omul de afaceri retrage compania de administrare din piața de capital

Impact mai are listată din anul 2021 o emisiune de obligațiuni denominată tot în euro și care este scadentă în anul 2026 (IMP26E).

Valoarea acesteia este de 6,58 milioane euro, are un cupon cu o dobândă fixă de 6,40% pe an și se tranzacționează ciu discount, în acord cu mutările din piața dobânzilor din ultimii ani.

Impact Developer & Contractor are și acțiunile listate la Bursa de Valori București, unde, la ultimul preț de închidere de 0,2400 lei/acțiune, are o capitalizare bursieră de 567,76 milioane lei (114,09 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
impact developer & contractor
bvb
bursa
greenfield
luxuria
obligatiuni