Indicii americani S&P 500 și Nasdaq au închis la niveluri record

Indicii americani S&P 500 și Nasdaq au închis la niveluri record
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2021

Indicii americani S&P 500 și Nasdaq au încheiat tranzacțiile la noi niveluri record, investitorii fiind interesați de acțiunile companiilor de tehnologie, calmați fiind de comentariile liniștitoare ale Rezervei Federale referitoare la ritmul retragerii măsurilor de stimulare și de impactul avut asupra redresării economice, transmitev Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acțiunile Apple au urcat la un maxim istoric, iar cele ale Microsoft, Amazon.com, Alphabet, compania mamă a Google, au avansat la rândul lor, investitorii ignorând semnele de încetinire a redresării economice și de creștere a numărului de cazuri de Covid-19, scrie News.ro.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Titlurile companiilor de tehnologie care se dezvoltă rapid tind să beneficieze de așteptările privind un nivel scăzut al dobânzilor, pentru că valoarea lor depinde în mare măsură de câștigurile viitoare.

Președintele Rezervei Federale, Jerome Powell, a declarat vineri că banca centrală va continua să aibă o abordare precaută în retragerea măsurilor de stimulare din perioada pandemiei și a reafirmat că ecoomia își revine constant.

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace CITEȘTE ȘI eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

Indicele S&P 500 a închis în urcare cu 0,43%, Nasdaq Composite cu 0,9%, dar Dow Jones Industrial Average a scăzut cu 0,16%.

Deși prețurile petrolului au crescut luni cu 0,7%, acțiunile companiilor din sectorul energiei au scăzut, investitorii fiind îngrijorați de impactul pe termen lung avut de uraganul Ida asupra infrastructurii offshone de producție a petrolului de lângă Port Fourchon, Louisiana.

viewscnt
Afla mai multe despre
s&p 500
nasdaq