Iproeb Bistrița, una din vedetele balonului pieței Rasdaq din anul 2007, semnează un contract de aproape 10 milioane euro

Iproeb Bistrița, una din vedetele balonului pieței Rasdaq din anul 2007, semnează un contract de aproape 10 milioane euro

Sursa foto: Neeraj Charurvedi | dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 8 apr 2024

Compania Iproeb, care a raportat o creștere explozivă a profitabilității începând cu anul 2022, vine cu un nou contract semnificativ.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Iproeb Bistrița (IPRU) a semnat o înțelegere cu Distribuție Energie Electrică România pentru furnizarea de cabluri și conductoare de medie și joasă tensiune. Contractul, în valoare de 48,56 milioane lei, este pentru o durată de 2 ani.

La ultima raportare către BVB, compania afișa un profit net, pe primele 9 luni ale anului trecut, de 11,00 milioane lei, după ce și în anul 2022 obținuse un rezultat total global de 21,90 milioane lei, în creștere explozivă față de câștigurile din exercițiile financiare precedente.

Perfomanța TTS în contextul preluării cerealelor ucrainiene nu este singulară. Un alt transport fluvial listat pe piața AeRO vine cu dividende consistente CITEȘTE ȘI Perfomanța TTS în contextul preluării cerealelor ucrainiene nu este singulară. Un alt transport fluvial listat pe piața AeRO vine cu dividende consistente

Iproeb este listată pe segmentul AeRo de la BVB, mutată din vechea piață Rasdaq, unde a fost una din vedetele etapei de curbă speculativă din anul 2007.

La ultimul preț de închidere, de 0,9550 lei/acțiune, societatea, controlată în oproporție de 58,82% de Electromontaj București, are o capitalizare bursieră de 119,60 milioane lei (24,06 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
iproeb
bvb
bursa