O companie listată acum un an și jumătate aduce investitorilor un dividend cu randament de 10%

O companie listată acum un an și jumătate aduce investitorilor un dividend cu randament de 10%
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 22 mar 2019

Transilvania Broker de Asigurare, una dintre ultimele firme listate la Bursa de Valori București, distribuie un dividend brut de 1,28 lei/acțiune.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Consiliul de Administrație al societății Transilvania Broker de Asigurare (TBK) a convocat pentru 23-24 aprilie Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor, unde pe ordinea de zi figurează repartizarea câștigurilor aferente exercițiului financiar din 2018. Astfel, brokerul de asigurări va distribui dividende în valoare însumată de 3,20 milioane lei din profitul net de 3,96 milioane lei. Aproximativ 755.000 de lei vor merge către investitorii de portofoliu de la BVB care concentrează 23,61% din capitalul social.

Dividendul brut propus cu dată a plății de 20 iunie este de 1,28 lei/acțiune, iar acesta, calculat la nivel net și raportat la ultimul preț de piață de 12,35 lei/acțiune, conferă investitorilor un randament de 9,85%. Este o compensare a declinului acestor titluri cu 14,32% față de prețul de 14,4150 lei/acțiune al ofertei publice care a adus acest emitent la cota Bursei de Valori București în noiembrie 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
transilvania broker de asigurare
bvb
bursa
dividende