Tranzacție - Evergent Investments intră în sectorul IT

Tranzacție - Evergent Investments intră în sectorul IT
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 sep 2022

Evergent Investments (fosta SIF 2 Moldova) intră în sectorul IT prin achiziția unui pachet semnificativ din acțiunile producătorului român de software MWARE Solutions.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

MWARE Solutions operează platforma bigconnect.io. Anul trecut a avut afaceri de 5,4 milioane lei și un profit de 1,4 milioane lei, cu 4 angajați.

Autonom primește o finanțare de 15 milioane euro de la Banca Europeană de Investiții pentru extinderea flotei de mașini electrice și hibride CITEȘTE ȘI Autonom primește o finanțare de 15 milioane euro de la Banca Europeană de Investiții pentru extinderea flotei de mașini electrice și hibride

La acest moment, acționar principal, cu 77% din acțiuni, este Simpleminds Capital, deținut de Liviu Burcă și Ovidiu Oancea, conform termene.ro.

Investiția va facilita extinderea echipei MWARE Solutions, accesarea proiectelor de dimensiuni mari, extinderea internațională și implementarea unei guvernanțe corporative care să susțină următoarele etape de creștere ale acesteia.

Evergent Investments a raportat pentru primul semestru al acestui an depășirea rezultatului net estimat pentru tot anul 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
bancatransilvania
bt asset
credit
evergent investments