Un inginer de la Hidroelectrica, noul președinte al Consiliului de Supraveghere de la Transelectrica

Un inginer de la Hidroelectrica, noul președinte al Consiliului de Supraveghere de la Transelectrica
scris 23 mar 2016

Dragoș Corneliu Zachia-Zlatea a fost numit în funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere la transportatorul de curent electric Transelectrica.

Prin decizia de astăzi a membrilor Consiliului de Supraveghere al Transelectrica (TEL) inginerul Dragoș Corneliu Zachia-Zlatea a fost desemnat președinte al acestui organism de conducere în componența căruia se află din luna noiembrie a anului trecut, informează un comunicat al emitentului remis Bursei de Valori București după închiderea ședinței de tranzacționare.

Zachia-Zlatea ocupă astfel postul vacantat în decembrie de Carmen Neagu, care a părăsit Consiliul de Supraveghere împreună cu Radu Cernov.

Conform comunicatului, noul președinte al Consiliului de Supraveghere de la Transelectrica este manager Departament Tehnic și de Producție în cadrul Societății de Servicii  Hidroenergetice Hidroserv și are în coordonare activitatea tehnică și de  producție, inclusiv managementul proiectelor de anvergură, de retehnologizare a centralelor și stațiilor electrice.

Absolvent în anul 1982 al Facultății de Energetică a Universității Politehnice București, specialitatea hidroenergetică, Zachia-Zlatea își leagă cea mai mare parte a carierei sale de peste 30 de ani de numele Hidroelectrica, unde a fost inclusiv director general și membru în Directorat.

Transelectrica este listată la Bursa de Valori București în urma unei oferte publice primare derulate în iunie 2006 și la prețul închiderii de astăzi de 29,20 lei/acțiune are o capitalizare de piață de 2,14 miliarde lei (479,37 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
transelectrica
bursa
bvb
dragos corneliu zachia-zlatea