"Viața e grea" la BVB

"Viața e grea" la BVB
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 2 dec 2015

Pe piața AeRO a Bursei de Valori București va debuta marțea viitoare compania Life is Hard, producător de software cu o capitalizare anticipată de 6,9 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După mutările masive de pe piața Rasdaq, segmentul AeRO de la BVB primește pe platforma sa o companie nouă. Ironie a sorții, într-o perioadă de lichiditate slabă pe piața de capital românească, numele societății este Life is Hard (LIH), în traducere din engleză "viața este grea". Compania va intra pe piața AeRO începând cu marți, 8 decembrie, inaugurarea realizându-se oficial la deschiderea ședinței de tranzacționare, informează un comunicat al Bursei de Valori București remis redacției.

Societatea este producătorul celei mai importante platforme de software pentru brokeraj în asigurări și intră în piață cu o capitalizare de 6,9 milioane lei (1,5 milioane euro). Goldring este consultantul autorizat care a asistat compania în procesul de listare.

De la relansarea sub brand nou, pe sistemul alternativ de tranzacționare al Bursei de Valori București, listările noi pot fi numărate pe degetele de la o mână, una dintre firmele nou-venite, Chronos Courier, intrând de la listare în insolvență, la propria solicitare.



Mai active în ultima perioadă au fost transferurile de pe piața în dizolvare Rasdaq. Potrivit datelor centralizate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și centralizate la finele săptămânii trecute, un număr de 271 emitenți au trecut de pe segmentul Rasdaq pe AeRO, capitalizarea bursieră totală a companilor ridicându-se la 4,34 miliarde lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
bvb
aero
asigurare
software
asf
bursa
listare