Warner Music Group a vândut acțiuni Spotify în valoare de aproximativ 400 de milioane de dolari

Warner Music Group a vândut acțiuni Spotify în valoare de aproximativ 400 de milioane de dolari
scris 7 mai 2018

Warner Music Group a anunțat luni că a vândut aproximativ 75% din acțiunile Spotify pe care le deține pentru circa 400 de milioane de dolari, potrivit Variety.

La începutul acestui an, Sony Music a anunțat că a vândut 17,2% dintre acțiunile sale Spotify, tranzacție care a însemnat un câștig de 260 de milioane de dolari pentru companie, scrie News.ro.

„Pentru a nu exista o interpretare greșită a raționamentului deciziei noatre de a vinde, vreau să fiu clar: Suntem o companie muzicală și nu, prin natura noastră, deținători pe termen lung de acțiuni tranzacționate public”, a transmis Stephen Cooper, CEo al WMG. „Această vânzare nu are nimic de-a face cu viziunea noastră asupra viitorului Spotify. Suntem foarte optimiști legat de creșterea numărului abonaților”.

Dezvoltatorul imobiliar Hagag deschide piața din România către Bursa din Tel Aviv. Recent, compania care amenajează apartamente de lux a cumpărat fostul sediu Petrom CITEȘTE ȘI Dezvoltatorul imobiliar Hagag deschide piața din România către Bursa din Tel Aviv. Recent, compania care amenajează apartamente de lux a cumpărat fostul sediu Petrom

Procentajul acțiunilor deținute de Warner este acum de puțin sub 5%. De cealaltă parte, Sony Music deține 5,7% acțiuni.

Vânzarea acțiunilor Spotify a avut loc după închiderea celui de-al doilea trimestru, care s-a încheiat pe 31 martie, în care compania Warner a înregistrat pierderi nete de 1 milion de dolari.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
warner music group
spotify