Profitul net al Alpha Bank a ajuns la 23 milioane euro

Profitul net al Alpha Bank a ajuns la 23 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 aug 2023

La finalul semestrului 1 al anului 2023,  portofoliul de credite al Alpha Bank în Romania a ajuns la 3,02 miliarde de euro expunere netă, marcând o creștere de 10% față de primul semestru al anului trecut, în timp ce depozitele clienților s-au ridicat la 3,04 miliarde de euro, în creștere cu 13,6% comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Activele totale ale băncii au ajuns la finalul primului semestru la 4,35 miliarde euro, crescând cu 9% față de perioada similară a anului anterior.

FOTO RAR: Echipamentul \ CITEȘTE ȘI FOTO RAR: Echipamentul "minune" care „îngheață” kilometri parcurși de mașină - interzis

Profitul net a ajuns la nivelul de 23 milioane euro.

Volumul creditelor noi acordate IMM-urilor în semestrul 1 al anului 2023 a înregistrat o creștere de 39% față de aceeași perioadă a anului trecut, marcând cea mai bună performanță din ultimii 12 ani.

Alpha Bank Romania este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare și financiare din Grecia. Activitățile internaționale ale Grupului se extind pe lângă România, și în Regatul Unit, Luxemburg și Cipru.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
alpha bank
profit
banca