Raiffeisen Bank deschide o agenție în cartierul ISHO din Timișoara, deținut de Ovidiu Șandor

Raiffeisen Bank  deschide o agenție în cartierul ISHO din Timișoara, deținut de Ovidiu Șandor
scris 16 iul 2018

Raiffeisen Bank va deschide în luna septembrie o agenție bancară în cartierul ISHO din Timișoara, deținut de Ovidiu Șandor, care cuprinde peste 1.000 de apartamente și 50.000 metri pătrați de birouri.

Mulberry Development este într-o fază avansată de negocieri si cu alte companii reprezentative pentru mediul bancar, financiar sau  asigurări. ISHO va fi livrat în întregime până în 2020.

Fondurile închise de investiții de la BVB raportează profituri semestriale de peste 1 miliard de lei CITEȘTE ȘI Fondurile închise de investiții de la BVB raportează profituri semestriale de peste 1 miliard de lei

Mulberry Development este o companie specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor.

Mulberry Development mai este implicată în două proiecte majore, respectiv City Business Centre Timișoara și The Office Cluj-Napoca, în parteneriat cu NEPI Rockastle.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
raiffeisen bank
isho