Revolut lansează Revolut Junior - un card pentru copii, gestionat de părinți

Revolut lansează Revolut Junior - un card pentru copii, gestionat de părinți
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 mar 2020

Platforma financiară globală Revolut a anunțat că lansează Revolut Junior, un instrument prin care părinții pot crea un cont și un card pentru cei mici, pe care le pot supraveghea și gestiona din propria aplicație.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Revolut Junior vizează copii între 7 și 17 ani. Acesta constă într-un cont și un card pentru cei mici, care pot fi create și controlate de părinți din aplicația lor de Revolut.

Totul începe cu părintele creând un cont Revolut Junior. După crearea contului, cel mic poate descărca aplicația și comanda cardul.

Declarație comună Facebook, Google, LinkedIn, Microsoft, Reddit, Twitter și YouTube - promit să lupte împotriva dezinformării legate de coronavirus CITEȘTE ȘI Declarație comună Facebook, Google, LinkedIn, Microsoft, Reddit, Twitter și YouTube - promit să lupte împotriva dezinformării legate de coronavirus

Aplicația Revolut Junior, cea care este folosită de copil, are un set limitat de facilități. Există două secțiuni, Account și Profile, unde pot fi verificate tranzacțiile și poate fi configurat cardul.

De partea cealaltă, părinții au mult mai mult control. Aceștia pot transfera bani în contul celui mic, pot vedea ce tranzacții a făcut acesta, pot primi notificări când este folosit cardul Junior și pot dezactiva unele facilități, precum plățile online.

Revolut Junior este disponibil pentru început doar pentru utilizatorii Premium și Metal din Marea Britanie, însă va fi extins pe viitor și în alte țări.

Cu această abordare, Revolut, care are deja peste 10 milioane de utilizatori, dintre care peste 1 milion doar în România, își poate asigura viitorul, cu o nouă generație de utilizatori atrași de la vârste fragede, care la maturitatea vor fi înclinați să continue să folosească serviciile companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
revolut
copii
parinti