Facebook oferă bonusuri de 1.000 dolari fiecărui angajat în contextul coronavirusului

Facebook oferă bonusuri de 1.000 dolari fiecărui angajat în contextul coronavirusului
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 17 mar 2020

Facebook va acorda angajaților câte un bonus în valoare de 1.000 de dolari pentru a-i ajuta să depășească perioada de criză din timpul pandemiei de coronavirus, potrivit unui memo intern semnat de directorul general, Mark Zuckerberg, citat de The Information.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Operatorul celei mai mari rețele de socializare din lume are aproape 45.000 de angajați.

Luni, Workforce, o altă companie americană din tehnologie a anunțat că oferă echivalentul a două săptămâni de muncă angajaților cu un salariu sub cel al vicepreședintelui executiv.

Ford România a anunțat oficial închiderea uzinei de la Craiova pe o perioadă determinată CITEȘTE ȘI Ford România a anunțat oficial închiderea uzinei de la Craiova pe o perioadă determinată

Anunțurile companiilor americane au loc în contextul în care mai mulți senatori republicani au propus, săptămâna trecută, acordarea unor sume cuprinse între 1.000 și 6.000 de dolari fiecărui cetățean care a câștigat sub 65.000 de dolari anul trecut, scrie MarketWatch.

Senatorul Mitt Romney a spus, ieri, că Washingtonul ar trebui să trimită cecuri de 1.000 de dolari fiecărui american, propunere reluată marți de președintele Donald Trump. Potrivit lui Trump, administrația sa analizează în mod serios acordarea ajutorului financiar în următoarele două săptămâni.

Separat, Facebook a anunțat, marți, lansarea unui program de 100 milioane de euro în sprijinul companiilor mici, prin intermediul unor granturi în numerar și credite de publicitate, o formă de plată pentru anunțurile publicate pe platformă.

Pandemia de coronavirus (Covid-19) a infectat până acum peste 183.000 de persoane la nivel global, iar numărul deceselor cauzate pe fondul complicațiilor preexistente se apropie de 7.200.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
coronavirus
criza
angajati
bonusuri
pandemie
epidemie