Septimiu Postelnicu este noul șef al Diviziei de Retail din cadrul UniCredit Bank

Septimiu Postelnicu este noul șef al Diviziei de Retail din cadrul UniCredit Bank
scris 23 aug 2016

Începând cu luna august 2016, Septimiu Postelnicu a preluat poziția de Head of Retail Division în cadrul UniCredit Bank, mandatul său fiind autorizat de către Banca Națională a României.

Septimiu Postelnicu are o experiență de peste 18 ani în domeniul serviciilor financiare, în poziții manageriale din zone diverse de business - atât comercial, cât și operațional. Astfel, în perioada 2004-2006 a ocupat poziția de Managing Director al HVB Leasing România, iar între 2006 - 2008 a fost CEO Coordonator de integrare UniCredit Leasing - HVB Leasing în cadrul UniCredit Leasing Corporation.

În 2009 a fost numit Head of Global Services al UniCredit Leasing S.p.a., în Milano, coordonând ariile de Organizare, Logistică, IT și Securitate Europa Centrală și de Est. În tot acest timp, a fost membru al Comitetului Executiv și membru al Comitetului de Supraveghere al subsidiarelor UniCredit de leasing din Ucraina, Slovenia și Țările Baltice.

În 2010, a devenit Head of Global Banking Services în UniCredit Bank România, responsabil de IT, Operațiuni, Securitate și Organizare, coordonând proiecte precum cel de achiziție a portofoliului de clienți preluat de la The Royal Bank of Scotland plc - Sucursala România și pe cele de transformare și digitalizare ale băncii în România.

„Ne propunem ca, pe termen mediu, să atingem pragul de un milion de clienți în România și să devenim un jucător de top în zona de retail bancar digital – inovând și investind constant pentru a le oferi clienților noștri cele mai moderne instrumente și canale de interacțiune cu banca. De altfel, facem deja pași fermi în direcțiile pe care ni le-am propus, îmbunătățind substanțial în perioada recentă atât web site-ul băncii, www.unicredit.ro, cât și aplicațiile de Online Banking și Mobile Banking. De curând, am lansat Cardul Meniu și Mobile POS. Iar rezultatele strategiei noastre se văd deja: numărul de clienți persoane fizice în primele șase luni din 2016 a fost cu peste 15% mai mare față de perioada similară a anului trecut”, a declarat Postelnicu.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est și una dintre cele mai importante din Europa. Banca deservește aproximativ 650.000 de clienți.

Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management și UniCredit Business Integrated Solutions.

viewscnt
Afla mai multe despre
septimiu postelnicu
unicredit bank