Un nou atac al hackerilor: au sustras noaptea 32 milioane dolari de pe o platformă de criptovalute

Un nou atac al hackerilor: au sustras noaptea 32 milioane dolari de pe o platformă de criptovalute
scris 12 iul 2019

O platformă de tranzacționare de criptovalute din Japonia a anunțat vineri că hackerii au sustras circa 3,5 miliarde de yeni (32 milioane de dolari) din conturile pe care le gestionează, relatează Kyodo și dpa.

Compania Remixpoint, care administrează platforma BITPoint Japan, a precizat că au dispărut în cursul nopții 2,5 miliarde de yeni din conturi ale clienților și un miliard de yeni din depozitele sale, arată Agerpres.

Compania a precizat că toate tranzacțiile și serviciile au fost întrerupte după detectarea unei pătrunderi neautorizate în sistem, joi seara târziu, și a cerut scuze clienților, asigurând că vor fi despăgubiți.

Bitcoin în valoare de peste 40 de milioane de dolari au fost furate de hackeri de pe una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare CITEȘTE ȘI Bitcoin în valoare de peste 40 de milioane de dolari au fost furate de hackeri de pe una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare

În ianuarie 2018, o altă platformă niponă, Coincheck exchange, a pierdut 58 de miliarde de yeni după un atac al hackerilor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
hackeri
cripto
valuta