Un nou atac al hackerilor: au sustras noaptea 32 milioane dolari de pe o platformă de criptovalute

Un nou atac al hackerilor: au sustras noaptea 32 milioane dolari de pe o platformă de criptovalute
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iul 2019

O platformă de tranzacționare de criptovalute din Japonia a anunțat vineri că hackerii au sustras circa 3,5 miliarde de yeni (32 milioane de dolari) din conturile pe care le gestionează, relatează Kyodo și dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania Remixpoint, care administrează platforma BITPoint Japan, a precizat că au dispărut în cursul nopții 2,5 miliarde de yeni din conturi ale clienților și un miliard de yeni din depozitele sale, arată Agerpres.

Compania a precizat că toate tranzacțiile și serviciile au fost întrerupte după detectarea unei pătrunderi neautorizate în sistem, joi seara târziu, și a cerut scuze clienților, asigurând că vor fi despăgubiți.

Bitcoin în valoare de peste 40 de milioane de dolari au fost furate de hackeri de pe una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare CITEȘTE ȘI Bitcoin în valoare de peste 40 de milioane de dolari au fost furate de hackeri de pe una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare

În ianuarie 2018, o altă platformă niponă, Coincheck exchange, a pierdut 58 de miliarde de yeni după un atac al hackerilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
hackeri
cripto
valuta