Un nou fond de investiții deținut de Serena Williams a atras fonduri inițiale de 111 milioane de dolari

Un nou fond de investiții deținut de Serena Williams a atras fonduri inițiale de 111 milioane de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mar 2022

Tenismena americană Serena Williams a atras fonduri inițiale de 111 milioane de dolari pentru un nou fond de investiții, Serena Ventures, potrivit unei postări pe blog a fondului, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a investit în fintech-urile Propel, Cointracker și edtech Masterclass, printre altele, scrie News.ro.

ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare CITEȘTE ȘI ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare

Gestionează un portofoliu de peste 60 de investiții îngeri (investiții în companii mici, efectuate în schimbul acțiunilor n.r.), dintre care treisprezece sunt companii unicorn, potrivit blogului.

Alison Rapaport, care a lucrat anterior la J.P. Morgan, Wasserman și Melo7Tech Ventures, conduce Serena Ventures împreună cu Williams.

Inițiativa companiei de a atrage fonduri inaugurale vine după o recentă vânzare mai largă a acțiunilor tehnologice, care este probabil să pună presiune asupra evaluărilor private.

Cu toate acestea, cei mai mari investitori ai lumii, inclusiv SoftBank, Tiger Global și Andreessen Horowitz, pariază în continuare pe evaluările care vor reveni la sfârșitul acestui an, pe baza apetitului puternic al investitorilor pentru criptomonede și așa-numitul metavers.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

Luna trecută, Insight Partners a strâns 20 de miliarde de dolari pentru al doisprezecelea fond emblematic, cea mai mare strângere de fonduri efectuată până în prezent, urmărind să intensifice investițiile în companii de tehnologie și software.

În ianuarie, fondul Andreessen Horowitz a strâns, de asemenea, 9 miliarde de dolari prin intermediul a trei noi fonduri pentru a investi în startup-uri din diferite sectoare, pe fondul unui boom global de finanțare, pe măsură ce marii investitori susțin startup-urile tehnologice cu o creștere mare într-un ritm record.

viewscnt
Afla mai multe despre
serena williams
fond de investitii