UniCredit va plăti 900 de milioane de dolari în SUA pentru închiderea unei investigații legate de Iran

UniCredit va plăti 900 de milioane de dolari în SUA pentru închiderea unei investigații legate de Iran
scris 3 apr 2019

UniCredit SpA, cel mai mare grup bancar din Italia, este aproape de a ajunge la un acord cu autoritățile SUA privind acuzațiile de încălcare a sancțiunilor în urma afacerilor cu firme din Iran, au declarat, pentru Bloomberg, surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Acordul ar putea costa UniCredit aproximativ 900 de milioane de dolari, însă acuzațiile împotriva sa vor fi retrase, susțin sursele.

Restricții dure pregătite pentru Big Four: Deloitte, PwC, KPMG și EY trebuie să se “spargă”, separând complet auditul. Limite la numărul de clienți. Obligații noi de raportare CITEȘTE ȘI Restricții dure pregătite pentru Big Four: Deloitte, PwC, KPMG și EY trebuie să se “spargă”, separând complet auditul. Limite la numărul de clienți. Obligații noi de raportare

Un acord de asemenea mărime ar fi unul dintre cele mai mari din SUA pentru încălcarea sancțiunilor, depășit doar de acordurile încheiate cu Societe Generale SA, Commerzbank AG, HSBC Holdings Plc și BNP Paribas SA, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
unicredit spa
iran
investigatie