Valentin Tiberiu Mavrodin, secretar de stat în Finanțe, l-a înlocuit pe Radu Ghețea la conducerea CA al CEC Bank

Valentin Tiberiu Mavrodin, secretar de stat în Finanțe, l-a înlocuit pe Radu Ghețea la conducerea CA al CEC Bank
scris 13 mai 2019

Valentin Tiberiu Mavrodin, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice (MFP), responsabil cu activitățile de Trezorerie, este noul președinte al Consiliului de Administrație al CEC Bank.

Numit de MFP, acționarul unic al băncii, Mavrodin l-a înlocuit în funcție pe Radu Grațian Ghețea.

Mavrodin este secretar de stat din 2017.

EXCLUSIV Asirom revine pe pierdere, după doi ani de profit. Motive: sancțiuni ale autorităților și rata daunei pe RCA în creștere. Subscrierile au scăzut cu peste 10%. Noul plan al companiei CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Asirom revine pe pierdere, după doi ani de profit. Motive: sancțiuni ale autorităților și rata daunei pe RCA în creștere. Subscrierile au scăzut cu peste 10%. Noul plan al companiei

Ghețea a fost înlocuit și din fruntea conducerii executive a băncii de stat, la finele anului trecut, când funcția de director executiv al CEC Bank a fost încredințată lui Laurențiu Mitrache. Tot atunci, cum a anunțat Profit.ro, a fost numit și Bogdan Neacșu ca prim-vicepreședinte al băncii.

Statul a decis înainte de aceste schimbări despărțirea funcțiilor de conducere executivă și administrativă, cumulate din 2007 de Radu Grațian Ghețea, care o perioadă a rămas doar președinte al Consiliului de Administrație.

viewscnt
Afla mai multe despre
cec bank
bogdan neacsu
laurentiu mitrache
radu ghetea