Wall Street a închis în creștere, după trei zile de pierderi. Acțiunile Tesla au urcat cu 11%

Wall Street a închis în creștere, după trei zile de pierderi. Acțiunile Tesla au urcat cu 11%
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 sep 2020

Wall Street a încheiat tranzacțiile de miercuri în creștere, după trei zile de pierderi, investitorii profitând de prețurile scăzute ale acțiunilor din sectorul tehnologiei, în timp ce titlurile producătorului de automobile electrice Tesla au avansat cu 10,92%, după ce în ședința precedentă au consemnat cel mai mare declin procentual într-o zi din istoria companiei, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acțiunile Apple, Microsoft și Amazon.com, cele mai mari companii listate la bursa americană în funcție de capitalizare, au urcat fiecare cu cel puțin 3%, scrie News.ro.

Tranzacție pregătită: Wirecard, intrată în insolvență pe fondul unui scandal contabil, negociază vânzarea subsidiarei din România CITEȘTE ȘI Tranzacție pregătită: Wirecard, intrată în insolvență pe fondul unui scandal contabil, negociază vânzarea subsidiarei din România

Indicele Dow Jones Industrial Average a crescut cu 1,6%, S&P 500 cu 2,01% și Nasdaq Composite cu 2,71%.

Creșterile procentuale marchează cea mai bună performanță consemnată într-o singură zi de S&P după 5 iunie, pentru Nasdaq după 29 aprilie și pentru Dow Jones după 14 iunie.

Acțiunile AstraZeneca au scăzut cu 1,96% în urma întreruperii studiului clinic al vaccinului pentru noul coronavirus, chiar dacă acesta ar putea fi reluat săptămâna viitoare, potrivit Financial Times.

Titlurile Tiffany & Co au scăzut cu 6,44%, după ce grupul francez LVMH a anunțat că renunță la acordul de preluare a lanțului american de magazine de bijuterii, de 16 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
actuni
crestere