FOTO STIHL lansează o nouă fabrică în România, investiție de 125 milioane euro

FOTO STIHL lansează o nouă fabrică în România, investiție de 125 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 apr 2024

Grupul STIHL își extinde rețeaua internațională de producție și investește aproximativ 125 de milioane de euro într-o nouă unitate de producție pentru utilaje cu acumulator și electrice în Oradea, România. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Ceremonia de marcarea a începerii lucrărilor de construcție a fabrici STIHL în Eurobusiness Parc 1 din Oradea a fost organizată acum.

eJobs România - A fost cel mai bun semestru din istoria companiei și se prefigurează că 2022 va fi cel mai bun an de până acum. Cel mai înalt prag atins vreodată de pozițiile remote. Candidații sunt mult mai greu de atras CITEȘTE ȘI eJobs România - A fost cel mai bun semestru din istoria companiei și se prefigurează că 2022 va fi cel mai bun an de până acum. Cel mai înalt prag atins vreodată de pozițiile remote. Candidații sunt mult mai greu de atras

Noua fabrică va găzdui o unitate de producție de baterii.

Începerea producției de serie este planificată pentru septembrie 2025. Fabrica va avea circa 700 de angajați până în 2028.

Noua fabrica se va întinde pe o suprafață de aproximativ 147.000 de metri pătrați. 

FOTO STIHL lansează o nouă fabrică în România, investiție de 125 milioane euro

În prezent, compania are unități de producție în șapte țări: Germania, Elveția, Austria, SUA, Brazilia, China și în Filipine. 

Samara, plecat de la șefia Bringo, mutare prezentată de Profit.ro, anunță că a fost recrutat de Leroy Merlin CITEȘTE ȘI Samara, plecat de la șefia Bringo, mutare prezentată de Profit.ro, anunță că a fost recrutat de Leroy Merlin

Grupul STIHL dezvoltă, produce și distribuie unelte electrice pentru silvicultura profesională și agricultura, precum și pentru întreținerea grădinilor și peisagistica, pentru industria construcțiilor și pentru proprietarii de grădini private. Gama de produse este completată de soluții și servicii digitale. Produsele sunt vandute prin intermediul distribuitorilor autorizați și al magazinelor online proprii STIHL, care vor fi extinse la nivel internațional în următorii ani – in prezent 42 de sucursale de vânzări și marketing, aproximativ 120 de importatori și peste 55.000 de distribuitori autorizati în peste 160 de țări.

Societatea a fost înființată în 1926 și are sediul în Waiblingen, lângă Stuttgart, Germania.

viewscnt
Afla mai multe despre
stihl
unelte