FOTO Un mesaj despre chicken nugget a doborât recordul de redistribuiri pe Twitter

FOTO Un mesaj despre chicken nugget a doborât recordul de redistribuiri pe Twitter
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2017

Un mesaj prin care un adolescent american a cerut unui lanț de restaurante fast-food să îi ofere timp de un an, în regim de gratuitate, preparatul chicken nuggets, a devenit cel mai distribuit text din toate timpurile pe rețeaua de socializare Twitter, informează BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mesajul publicat de adolescentul Carter Wilkerson a doborât precedentul record în domeniu, deținut de prezentatoarea TV Ellen DeGeneres, marți, când a ajuns la 3.490.249 de redistribuiri pe această rețea de microblogging, arată news.ro.

”Nu ne așteptam la un asemenea răspuns în urma mesajului publicat de Carter și nu am putut să anticipăm sprijinul copleșitor pe care el l-a primit”, a declarat un purtător de cuvânt al lanțului de magazine fast-food Wendy's.

FOTO Primul restaurant din București amplasat la o înălțime mai mare de 130 metri a fost deschis astăzi. Cât costă o masă acolo CITEȘTE ȘI FOTO Primul restaurant din București amplasat la o înălțime mai mare de 130 metri a fost deschis astăzi. Cât costă o masă acolo

Compania americană a donat deja 100.000 de dolari unei fundații de caritate, în numele adolescentului.

- Consideră că e ca și rezolvat -

Pe 5 aprilie, un adolescent de 16 ani din Reno, un oraș din statul american Nevada, a publicat un mesaj pe Twitter prin care i-a rugat pe managerii restaurantului local Wendy's să îi spună de câte redistribuiri ale textului are nevoie pentru a beneficia timp de un an de tichete gratuite pentru chicken nuggets.

FOTO Un mesaj despre chicken nugget a doborât recordul de redistribuiri pe Twitter

Administratorii contului de Twitter al restaurantului local i-au răspuns foarte prompt: ”18 milioane”.

”Consideră că e ca și rezolvat”, a răspuns tânărul.

Apoi, Carter Wilkerson a publicat un screenshot cu aceste teste, însoțit de mesajul următor: ”Vă rog să mă ajutați. Un om are nevoie de chicken nugget-urile sale”.

Mesajul a devenit foarte repede viral și a ajuns la 2 milioane de redistribuiri în doar două zile după publicare.

FOTO Auchan a deschis primul magazin într-o benzinărie Petrom CITEȘTE ȘI FOTO Auchan a deschis primul magazin într-o benzinărie Petrom

A fost distribuit de companii globale, precum Apple Music, Microsoft, Amazon, Google și Twitter, dar și de celebrități, inclusiv de actorul Aaron Paul, unul dintre protagoniștii serialului ”Breaking Bad”.

Alte companii l-au contactat pe adolescent pentru a-i propune alte oferte. Compania aeriană United Airlines i-a transmis că îl va transporta gratuit la bordul aeronavelor sale ori de câte ori tânărul va dori să zboare în Statele Unite spre un oraș în care se află un restaurant din rețeaua Wendy's.

Selfie-ul de la gala Oscar

Recordul de redistribuiri ale unui mesaj de pe Twitter a aparținut până marți prezentatoarei de televiziune Ellen DeGeneres și a fost realizat cu ajutorul unui selfie de la gala premiilor Oscar din 2014.

FOTO Un mesaj despre chicken nugget a doborât recordul de redistribuiri pe Twitter

Acea fotografie, în care apăreau numeroși actori de calibru, precum Brad Pitt, Angelina Jolie, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Kevin Spacey și Meryl Streep, a fost redistribuită de peste 2,1 milioane de ori până la încheierea galei.

Atunci când Carter Wilkerson a publicat primul mesaj referitor la chicken nuggets, mesajul-selfie al prezentatoare Ellen DeGeneres generase 3,2 milioane de redistribuiri pe Twitter.

De altfel, Ellen DeGeneres a contribuit și ea la stabilirea noului record, susținând cauza adolescentului în talk-show-ul ei, la o săptămână după mesajul inițial al lui Carter Wilkerson, care avea în acel moment 2,6 milioane de redistribuiri.

GALERIE FOTO O parte din Mamaia arată ca după bombardament cu câteva zile înainte să înceapă sezonul estival CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO O parte din Mamaia arată ca după bombardament cu câteva zile înainte să înceapă sezonul estival

”Opriți asta chiar acum. Am muncit din greu pentru a stabili acel record... iar acest tip cere să primească chicken nuggets?”, a declarat, în glumă, Ellen DeGeneres.

Reprezentanții lanțului de magazine Wendy's au spus inițial că dacă mesajul lui Carter Wilkerson va dobor recordul de redistribuiri pe Twitter, va dona 100.000 de dolari în scopuri caritabile.

Banii vor ajunge la Dave Thomas Foundation for Adoption, o fundație de caritate americană înființată în 1992 de fondatorul companiei Wendy's.

Această fundație încearcă să găsească familii și cămine permanente pentru copiii din orfelinate.

viewscnt
Afla mai multe despre
nugget
twitter
retail