François José Aldeguer a fost numit director general adjunct al BRD-Groupe Société Générale

François José Aldeguer a fost numit director general adjunct al BRD-Groupe Société Générale
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iul 2017

A treia bancă din România după valoarea activelor, BRD-Groupe Société Générale, a anunțat că François José Aldeguer a fost numit director general adjunct al băncii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Banca Națională a României (BNR) a aprobat în 13 iulie această numire, arată un comunicat transmis vineri de banca Bursei de Valori București (BVB), scrie News.ro.

BRD - Groupe Société Générale are 2,28 milioane de clienți activi și operează o rețea de peste 800 de unități. BRD ocupă o poziție importantă pe piața românească a cardurilor, cu aproximativ 2,2 milioane de carduri valide și o rețea de acceptare de aproximativ 27.700 POS-uri și mai mult de 1.500 ATM-uri.

Activele totale ale băncii erau, la 31 decembrie 2016, de 50,66 miliarde lei.

EXCLUSIV Schimbare la vârful Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM: Fostul ministru Alexandru Petrescu devine director general CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Schimbare la vârful Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM: Fostul ministru Alexandru Petrescu devine director general

BRD-Groupe Société Générale a înregistrat un avans de 388% al profitului net după primele trei luni ale acestui an, până la 306,944 milioane lei, față de aceeași perioadă a anului trecut, în contextul creșterii soldului creditelor nete și a scăderii ratei creditelor neperformante.

La nivelul întregului grup, profitul a crescut, în primul trimestru al acestui an, cu 353%, până la 329,86 milioane lei. Veniturile operaționale au crescut cu 0,4%, până la 650,12 milioane lei. În schimb, valoarea activelor a scăzut cu 1%, până la 51,36 miliarde lei. 

viewscnt
Afla mai multe despre
françois josé aldeguer
brd-groupe société générale