Fribourg Digital, fond de investiții controlat de fostul premier al Republicii Moldova Ion Sturza, anunță prima finanțare: un start-up de marketing digital

Fribourg Digital, fond de investiții controlat de fostul premier al Republicii Moldova Ion Sturza, anunță prima finanțare: un start-up de marketing digital

Fondatorii Baro.io

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 sep 2017

Fribourg Digital, noua divizie creată de fondul de investiții Fribourg Capital controlat de fostul premier al Republicii Moldova Ion Sturza, anunță o finanțare de 80.000 de euro în start-up-ul Baro.io, companie specializată în automatizarea campaniilor de marketing digital.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“După cum am anunțat atunci când am lansat această divizie, ținta investițiilor Fribourg Digital sunt companiile inovatoare, care au deja un produs dezvoltat măcar la stadiul MVP – Minimum Viable Product și care au atras utilizatori sau demonstrează că există piață pentru produsele lor”, a declarat Dan Sturza, Managing Director la Fribourg Digital.

Fribourg Capital dispune de fonduri în valoare de 20 de milioane de euro pentru finanțarea afacerilor IT aflate în stadiul de start-up, după cum au anunțat fondatorii.

CJUE intervine într-un proces al unor români pentru credite în franci elvețieni: O bancă trebuie să furnizeze clientului date suficiente CITEȘTE ȘI CJUE intervine într-un proces al unor români pentru credite în franci elvețieni: O bancă trebuie să furnizeze clientului date suficiente

Baro.io a fost înființată anul trecut de antreprenorul Teodor Scorpan, totodată CEO al companiei, și francezul Axel Le Borgne, ce ocupă poziția de CTO în prezent.

Fribourg Capital este un fond de private equity și venture capital cu sediul în București și operațiuni în Europa de Est și CSI. În prezent, fondul își concentrează activitatea pe companii online și de tehnologie, având investiții active în elefant.ro, SEO Monitor, Upswing, Liberty Technology Park, Spherik Accelerator sau Planable.

viewscnt
Afla mai multe despre
fribourg digital
ion sturza
baro.io