Producătorul prahovean de mobilă Lemet deschide încă două magazine Lem’s, investiție de 1,7 milioane de lei

Producătorul prahovean de mobilă Lemet deschide încă două magazine Lem’s, investiție de 1,7 milioane de lei
scris 20 sep 2017

Producătorul prahovean de mobilă Lemet continuă investițiile în rețeaua de magazine Lem’s și deschide două noi centre de vânzare, în Piatra Neamț, respectiv Baia Mare, investiția ajungând la 1,7 milioane de lei. Suprafața celor două magazine este de 1.900 metri pătrați.

În acest an, Lem’s a deschis 4 magazine, la Târgoviște, Satu Mare, Piatra Neamț și Baia Mare, cu o investiție totală de 3,6 milioane de lei. 

Patronat: 60% dintre restaurantele, barurile și cafenele din România intră în faliment în primele 9 luni, majoritatea dispar în 5 ani. Nu mai putem face lucrurile după ureche! CITEȘTE ȘI Patronat: 60% dintre restaurantele, barurile și cafenele din România intră în faliment în primele 9 luni, majoritatea dispar în 5 ani. Nu mai putem face lucrurile după ureche!

În prezent, rețeaua Lem’s are 70.000 metri pătrați de retail amenajați în aproape toate județele țării. Pe platforma Lemet de la Brebu și în rețeaua națională de magazine Lem’s lucrează peste 1.350 de angajați.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înființată în 1991, în prezent halele de producție și depozitare acoperă o suprafață de peste 40.000 metri pătrați. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. 

viewscnt
Afla mai multe despre
lem’s
mobila
lemet