Glow2Go atrage finanțare de la Bravva și pregătește extinderea în țară

Glow2Go atrage finanțare de la Bravva și pregătește extinderea în țară

Daniela Pădurariu și Raluca Enache

Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2022

Glow2Go, platformă de servicii de înfrumusețare la domiciliu din România lansată în anul 2020 de Raluca Enache și Daniela Pădurariu, a atras o investiție pre-seed de 192.000 euro, o parte din finanțare venind de la un grup de business angels din comunitatea Bravva, coordonată de Ilinca Păun.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent, platforma deservește zona București-Ilfov și reunește peste 30 de experți care se deplasează la domiciliul clientelor cu toate instrumentele și materialele necesare.

 Computer Generated Solutions angajează masiv în România CITEȘTE ȘI Computer Generated Solutions angajează masiv în România

“Povestea Glow2Go a început încă din primul nostru an de facultate, la The Entrepreneurship Academy, când am identificat o lipsă pe piața din București: absența unor servicii satisfăcătoare din punct de vedere calitativ, care să se plieze pe timpul disponibil al clientului. Înainte să demarăm proiectul, am validat ideea cu peste 500 de femei pe care le-am intervievat și am descoperit că există o nevoie reală ca salonul să vină acasă în loc să se deplaseze ele la salon. Pandemia ne-a ajutat să lansăm chiar mai repede acest serviciu, dar creșterea importantă o planificăm în următorii ani, pe fondul dorinței în creștere a clienților nostri să rezolve eficient și confortabil problemele din zona de frumusețe și wellness”, a spus Raluca Enache, 23 de ani, co-fondatoare Glow2Go.

Obiectivul principal al business-ului pentru anul 2022 este să atragă în echipă peste 100 de freelanceri certificați. De asemenea, la finalul anului, compania își propune să ajungă la un număr de peste 5000 de comenzi plasate pe site, pregatind extinderea în mai multe orașe din România. 

Investitorii din comunitatea Bravva investesc tichete între 5.000 euro și 50.000 euro în startup-uri fondate de femei sau de echipe mixte ce activează în diverse sectoare de activitate. În echipa de membri fondatori ai comunității se găsesc nume precum Raluca Fiser, Sonia Nastase, Carmen Sebe, Nevenca Doca, Nina Bratfalean, Simona Lapusan, Carmen Ivan si Ana Maria Andronic.

viewscnt
Afla mai multe despre
glow2go
bravva