Gothaer lansează o poliță de asigurare care include riscuri de terorism, greve, revolte și tulburări civile

Gothaer lansează o poliță de asigurare care include riscuri de terorism, greve, revolte și tulburări civile
scris 28 nov 2017

Gothaer Asigurări-Reasigurări, controlat de grupul financiar german Gothaer, anunță că va acoperi, prin asigurările medicale pentru călătorii în străinătate, și riscuri speciale, precum cele legate de terorism, greve, revolte și tulburări civile, alături de accidente și îmbolnăvire imprevizibilă.

Acoperirea este valabilă în toate țările, cu excepția zonelor de conflict, acoperind cheltuielile medicale survenite ca urmare a vătămărilor apărute în cazul unui eveniment asigurat.

EXCLUSIV Topul firmelor de asigurare din România. Număr imens de contracte la City, firmă care a trecut razant pe lângă faliment CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Topul firmelor de asigurare din România. Număr imens de contracte la City, firmă care a trecut razant pe lângă faliment

Anul trecut, Gothaer a achitat despăgubiri în valoare totală de 42,5 milioane de lei, de la 43,48 milioane de lei în 2015, segmentele de asigurări pe care au fost avizate cele mai multe dosare de daună fiind CASCO (24,1 milioane de lei), urmat de agro (9,7 milioane de lei).

Grupul financiar german Gothaer a intrat pe piața din România în octombrie 2012, prin preluarea a 67% din capitalul social al Platinum Asigurări.

Înființat în 1820, grupul Gothaer are peste 4 milioane de clienți și a raportat anul trecut prime de 4,38 miliarde de euro, de la 4,51 miliarde de euro la nivelul anului 2015.

viewscnt
Afla mai multe despre
gothaer
polita de asigurare